Framgångsrika nyckeltal för hälsa


Webinar med hälsoföretaget ActiWay

Att mäta effekten av olika hälsoinsatser är säkerligen ingen ny utmaning för dig som jobbar med HR och hälsa. I takt med att sjuktalen i Sverige stiger har dock frågan aldrig varit viktigare. Men vilka mätetal och KPIer är egentligen viktiga för att maxa hälsan i Sveriges företag, och hur lyckas man?

I detta högaktuella 30 minuters-webinar går vi, Tina Ekström, VD på Nyckeltalsinstitutet och Niclas Jernberg, VD ActiWay, igenom vilka som faktiskt är de framgångsrika nyckeltalen för hälsa, hur du använder dem, och hur du får med dig organisationen på resan mot en mer hälsosam arbetsplats.

Medskick från webinariet:

  • De mest framgångsrika nyckeltalen för hälsa.
  • De faktorer som påverkar hälsan mest utifrån Nyckeltalsinstitutets analyser.
  • Hur du använder nyckeltal för att driva hälsofrågor i din organisation.
  • Lär dig argumentera för hälsa och friskvård utifrån nyckeltal och få din organisation att vilja investera mer i hälsa.
  • Lyssna till experter och få deras mest effektiva tips.

placeholder

ActiWay är ett digitalt hälsoföretag som erbjuder marknadens smidigaste betalning, administration och uppföljning av hälsoförmåner. Det unika systemet är inte bara en bank för hälsoförmåner, utan förenklar även uppföljning av privat sjukvård och friskvård för arbetsgivare. Med ActiWays modell aktiveras fler medarbetare till ett friskare liv, och kan då bidra till en framgångsrik organisation.